Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-19-2005, 01:49 AM   #1
yunoooooooooo
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 14
Default Phantom Users

i really really love this idea. BUT...is there any way to make it so that other users that arent admins cannot see the phantom? with a name like phantom, i'd think it could be invisible. wo0o0o0o0o0o0o0o scary stuff
yunoooooooooo is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2005, 02:23 AM   #2
Ickarus
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3
Default

What does the phantom option do? also mine is grayed out. not sure why.
Ickarus is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2005, 09:28 AM   #3
Flagship
Administrator
 
Flagship's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some insignifcant planet.
Posts: 8,049
Default

Quote:
Originally Posted by yunoooooooooo
i really really love this idea. BUT...is there any way to make it so that other users that arent admins cannot see the phantom? with a name like phantom, i'd think it could be invisible. wo0o0o0o0o0o0o0o scary stuff
No.
__________________
Flagship Industries, Inc.
www.ventrilo.com
Flagship is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2005, 09:43 AM   #4
spasm321
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 6
Default

Mine is grayed out to. How do I enable this feature and what does it do?
spasm321 is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2005, 10:18 AM   #5
yunoooooooooo
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 14
Default

For those of you who want to know....you have to enable phantom users under the channel options and then right click on the CHANNEL you want to put the phantom user in.
yunoooooooooo is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2005, 10:27 AM   #6
Flagship
Administrator
 
Flagship's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some insignifcant planet.
Posts: 8,049
Default

By default channels do not allow phantoms. The server admin or channel admin must enable the feature on a channel by channel basis. This is to prevent abuse.
__________________
Flagship Industries, Inc.
www.ventrilo.com
Flagship is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2005, 12:02 PM   #7
locked_on
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2
Default

Why can't you phantom in the lobby? It doesn't act like a channel so you can't edit the options in that manner.
locked_on is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2005, 01:01 PM   #8
Flagship
Administrator
 
Flagship's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some insignifcant planet.
Posts: 8,049
Default

Because the lobby does not have controls like channels do.
__________________
Flagship Industries, Inc.
www.ventrilo.com
Flagship is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.