Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-02-2006, 10:13 PM   #1
SoKewl
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 3
Default i can't just talk

ok i can talk by pressin a button but i don't want that. but i can't get it 4 me just to talk
SoKewl is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2006, 10:51 PM   #2
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

what? Voice Activation?

use the monitor to get an ambient level and set the sensitivity to slightly higher than that and then use the Test to confirm settings.
mjgraf is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2006, 11:35 PM   #3
SoKewl
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 3
Default

yes voice activation. and i did wat u said and it says AbsZero
SoKewl is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2006, 11:47 PM   #4
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

post a screenshot of Setup
mjgraf is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2006, 12:08 AM   #5
SoKewl
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 3
Default

[URL="http://img371.**********.us/img371/276/untitled4er.png"]http://img371.**********.us/img371/276/untitled4er.png[/URL]
here thanx 4 the help
SoKewl is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2006, 12:09 AM   #6
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

try setting the mixer/mux/line to set the microphone input.
mjgraf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.