Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-14-2009, 12:05 AM   #1
John_mac
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1
Default Insane mic laggggg

Well, my lag just really started up a few days ago. It was fine for around a few months then it just went haywire and it takes my friends at least ten seconds to hear anything I say. Which is not very convenient if we are doing something that needs info fast. I do have vent running while playing AoC i do not know if that has anything to do with it, but my AoC ping has been jumping up and down from 78 - 10000 lately so I have no idea what is going on any help is greatly appreciated.

Thanks =)
John_mac is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2009, 02:05 PM   #2
GemDog
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: East Coats
Posts: 15
Default

your ping in AoC without vent is 78 - 10000! call your ISP and ask whats up.

runs you spyware is any and virus checker , dbl chk you firewall log see id you geting DDOS attacks, also check you router log fo the same.

Gem
GemDog is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2009, 12:57 AM   #3
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

who is your ISP?
when the problem is occurring please run a tracert to the server.
mjgraf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.