Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-21-2010, 01:26 PM   #1
bollax
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2
Default Channel setting won't save

Hi Guys,

I Have installed vent 3 server with the client on an another machine. My problem is that when i log into the server and set up any additional channels or users then relog, the channels and user list have gone.

I have checked the vent install folder and a ventrilo_srv.chn and ventrilo_srv.usr are being created. If i then try to Redo the channels again, it reports an error saying duplicate name although none are visible.

If any one can shed some light on this i would be grateful


Cheers Bollax...

Oh...i'm using windows 7 on both machines
bollax is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2010, 02:00 PM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,468
Default

in user-editor/display tab, check to make sure the proper permissions are set
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2010, 01:22 AM   #3
bollax
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2
Default

oh, Thanx Prog that did it.

<<<< Der me

Cheers for your quick reply.
bollax is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.