Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Server

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-13-2008, 11:06 AM   #1
Ritepsi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3
Default Ventrilo connect 4 channels

Hello, me and my guild in Age of Conan. It's going to raid much in the near furture. We have tried to find a web site how to connect 4 channels. That only the leaders can talk to the other channels. So its not going to be much talking.

So... The point is that only the leaders can talk to each other when they sitting in difrent channels.

Channel1: Leader Random -||- -||- -||- -||-
Channel2: Leader Random -||- -||- -||- -||-
Channel3: Leader Random -||- -||- -||- -||-
Channel4: Leader Random -||- -||- -||- -||-

Only the 4 leaders can talk with other and the others can talk with who is in the channel.

I hope this came out right. hehe.

Thanks for ur time please leave a comment how to do this.
Ritepsi is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2008, 05:48 PM   #2
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

this is possible using Advanced PTT settings (Bindings Editor, Advanced PTT, Cross Channel) and the leaders dropping phantoms into the subchannels they want to listen in.
mjgraf is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2008, 06:48 PM   #3
Ritepsi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3
Default

To the "group leaders" have to be admin on the ventrilo server? or its something the admin on server fixing to them?
Ritepsi is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2008, 09:46 AM   #4
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,468
Default

leaders need these permissions -

add phantom
broadcast cross channel

if you only want the leaders to hear just themselves then have them setup a bind key for 'voice target' with the names of the other leaders
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2008, 11:56 AM   #5
Ritepsi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3
Default

Don't i need Ventrilo 3.0... for it?

Im using 2.3
Ritepsi is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2008, 10:01 AM   #6
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,468
Default

yes
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.