Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-05-2005, 09:02 PM   #1
titansniper
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Indianapolis, Indiana
Posts: 75
Default Audio Error

A user on my network has the following PC specifications

SB Live 24 bit sound card
Pentium 4 2.7 Ghz 768 MB DDR Ram
Cable Connection

she just replaced the sound card to make sure this pc could handle vent.

I am able to hear her just fine in ventrilo.
She hears NO INPUT. I went on windows remote assistance and found ALL VENTRILO settings to be identical to mine in all setup windows. any suggestions?
nothing is muted
sound works perfect in all other aspects of computing except ventrilo INPUT
titansniper is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2005, 10:37 PM   #2
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

in setup under monitor, does the mic produce any values? has the mic been testing in antoher program or computer? set the mixer/mux/line properly??
mjgraf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.