Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-06-2007, 04:38 PM   #1
McRIot
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 11
Default SHAW (Canada) USER(s) WITH MASSIVE PING VENT since 3.0?

Related Post: [URL]http://www.ventrilo.com/forums/showthread.php?t=24405[/URL]

Email your ISP!! Call Them! Complain! If it's their fault I want something Fixed, if it's Vent I want them to know it's not just me having this problem!

Shaw's Vancouver help email is [EMAIL="van.help@sjrb.ca"]van.help@sjrb.ca[/EMAIL]

I am getting annoyed and very frustrated that this has been going on for over a month now!! So in further interest of seeing this fixed I'm taking a page from [URL="http://www.ventrilo.com/forums/member.php?u=30335"]thorg23[/URL] to see if any other users on Shaw or in Canada are having a hell of a time connecting to vent servers or experiencing high latency.

Quote:
Originally Posted by thorg23
if you are a Shaw user and having identical massive pings and freezes please post here so we can gauge if its affecting a few people or everyone.

plz dont post here if your on another ISP maybe start a similar thread if you know there are more than 2 or 3 with your isp and identical problems.
I live:
Canada, BC, Cloverdale

and I'm on Shaw.

as is my friend who lives in Langley BC. (having the same problems)

Last edited by McRIot; 12-06-2007 at 05:05 PM.
McRIot is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.