Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-23-2009, 04:18 PM   #1
JES2009
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 7
Default Vista & Ventrilo: Choppy outbound voice

Vista Home SP2 & Ventrilo 3.0.5 -

Installed Ventrilo on Vista. I can hear everyone. The problem is all they hear is my choppy voice. The Setup Test play back is good. Setup Monitor shows good. Can anybody help? Here's my setup.

Voice:
Outgoing voice communications: Enabled
Use Push To Talk Hotkey: Enabled
Use Direct Input to detect Hotkey: Enabled
Play Key Clicks:Enabled
Use Direct Sound: Enabled
Output Device: Speakers(Realtek High Definition Audio)
Input Device: FrontMic(Realtek High Definition Audio)
Hardware input mixer(Optional)
Mixer FrontMic(Realteck Hight Definition Audio)
Mux: Master Volume
Line: Master Voume
Line Volume: Max.
Amplifiers:
Outbound:8
Inbound:8

Binds:

Play binds sent by others users:Enabled
Play MISSING.WAV if bind file not found:Enabled
Output Device: Default DirectSound device
Wave file:+10

Speech:
Play Text-to-speech messages sent by other users:Enabled
Voiceefault
Text filter:Level 2 - Normal
Phonetic:Phonetic if available
Use DirectSound:Enabled
Output deviceefault DirectSound Device
Rate:+10
Volume:100

First time Ventrilo user. Would real like to use the software. It's really important to stop my choppy voice. Can someone help with this problem?

Thank for any help.
JES2009 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.