Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-30-2009, 07:40 PM   #1
T8one
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
Default Help Please

I have been using voice activation with a Manhattan Personal Cinema 5.1 Surround Sound USB headset successfully for 2 years now. I wiped and reloaded my computer today in an effort to get rid of some junk. Now that I'm trying to get everything set back up I'm having an issue. The headset works great with vent. When I fire up Call of Duty 4 or 5 though, the voice activation is automatically activated leaving me with an open mic. Any help you can give on this would be greatly appreciated.

Thanks,

-=XGS=-TBone
T8one is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 04:05 PM   #2
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

if you want to use Voice activation
increase the sensitivity in setup a bit higher.
while in setup, click Help and read the section on sensitivity
mjgraf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.