Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-22-2014, 12:30 PM   #1
missyred
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 2
Default Password lost / Previous version restore didn't work

While I was playing online with ventrilo enable my computer crashed. When I restarted my computer I turned on ventrilo but saw that I couldn't connect to the server I was using before. I check the vent info and saw that the password was missing, infact all of my passwords to all the vent info I had was gone.

I didn't make a backup, cause I didn't know such an issue like this existed but my computer did have a restore point saved from a month ago. I use Windows 7 and it had the option to copy/restore a previous version of the ventrilo2.ini file. I did a copy first and deleted the bad ventrilo2.ini to the copy. I open ventrilo and password is still missing. I did a file restore and still the same problem.

Do I need to remove the program and reinstall to make it work? Because to me, it makes no sense that I would have the same issue even after a file restore.

I have version 3.0.8. My computer is a Windows 7, 32-bit and any help would be greatly appreciated.

Jenn
missyred is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.