Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-18-2005, 01:51 PM   #1
briq824
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1
Exclamation Help

ok this may be a stupid question, but I still need an answer. I and quite a few of my friends use ventrilo to game on 2 different servers running 2 different versions. is there a way to install the new client without deleting the old client that is still used? please help.. thanks in advance
briq824 is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2005, 01:53 PM   #2
X-Gaming
Senior Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Connecticut
Posts: 286
Default

Nope
X-Gaming is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2005, 01:59 PM   #3
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

if both servers are run by a professional hosting company, then both will be running 2.3.0 shortly.
mjgraf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.