Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-05-2005, 04:50 PM   #1
Galvin
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 15
Default There a way to adjust volume seperately?

Right now the only way I know how to change the incoming volume is thru the master volume control. problem is this adjust volume in my game. So I end up having incoming sound on ventrillo too high. And if I lower master sound volume then ingame sound becmaes too low.

Also changing wave file sound changes sound in game too.

Maybe im missing something?
Galvin is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2005, 10:34 PM   #2
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

lower the inbound amplifier in setup
mjgraf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.