Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-13-2012, 08:15 AM   #1
Shinanigans
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
Default Windows 7 15 sec not responding.

Afternoon,

As the title says 15 sec or so after I open Vent it fails to respond regardless of what im doing (setting up a new profile, a server setting, etc etc)

Iv tried:
Run as Admim
Run as Admin + older windows modes
both 32 and 64 bit clients.
Set up a new windows user + the above steps

but nothing seems to work, any suggestions?

system spec:
Windows 7 Home 64 bit
2.40 GHz Intel Core Quad CPU
AMD HD 6800 series
Creative SB X-Fi
4 gb ram

UPDATE: Removed my SB X-Fi and tried to run Vent with onboard sound and had the same issue =(

Last edited by Shinanigans; 05-13-2012 at 12:54 PM. Reason: Update.
Shinanigans is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2012, 07:41 AM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,460
Default

are there any error messages relating to vent in the windows event viewer?

start / run
eventvwr
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.