Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Server

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-19-2007, 04:10 PM   #1
craigtb
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 5
Default Problem?

Ok i was finally got my vent server back up and runnign last night but when i woke up this morning it wasnt working but the new vent tells me that it is up and running
this is the new error i am getting. "Unable to connect to the specified server. Conntact the server admin
and verify that the server is online. You should also verify the
hostname and port number with the server admin to assure that you are
trying to connect to the correct server."

I have no clue what to do. Any advice?

Thanks,
Craig
craigtb is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2007, 10:21 PM   #2
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

the error is pretty self explanatory

also use the ventrilo status page to ensure that the server is running
[url]www.ventrilo.com/status.php[/url]
mjgraf is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2007, 10:31 AM   #3
craigtb
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 5
Default

the status page shows that it is up and running.

it doesnt make sense that it would work and then not work when nothing is changed.
craigtb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.