Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-20-2009, 04:21 PM   #1
maigreamour
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 3
Default Hosting vent; "Connecting to server" problem.

I'm trying to host a vent server, but I'm having problems. I was running it fine for a few weeks, but all the sudden it just stopped working. I have the port forwarded, firewalls open, and everything else set up. I run the files through terminal and when I open Ventrilo to connect it says "MSG: Server is available. Press connect." but when I press connect it says "MSG: Connecting to server." but doesn't ever connect. Also, depending on which username I use it will show the "Server is available" message first or just go straight to "Connecting to server". And yes, both user names have the same information. Thanks for any help is advance.
maigreamour is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2009, 10:26 AM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,460
Default

is your server running on a local pc or in a remote hosting site?
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2009, 02:39 PM   #3
maigreamour
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 3
Default

I'm running it on this Mac, but I can't connect to it any nobody else can either.
maigreamour is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2009, 09:05 AM   #4
Jaycyn
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Florida
Posts: 313
Default

Do you have a static IP address at both your location and local Mac?
Jaycyn is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.