Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-09-2009, 10:58 AM   #1
penticle
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1
Default Not connecting

I usually use vent for playing warcraft but for some reason I cannot log onto any vent servers whereas 5 min earlier I was on vent with no issues. I have reinstalled it, deleted all the old settings, restarted my computer, made sure all vent details were correct, made sure my firewall was turned off (plus vent was already on exceptions list), reset my modem and stilll cannot connect to vent. My internet connection is fine I can surf the net and play online just cannot connect to anything in vent. The message "contacting server" stays there, I am thinking maybe a windows setting was changed somehow but I am not sure where to start to find what setting I need to change! PLease help (I had made no changes to any settings but clearly something changed).PLease help! any ideas?
penticle is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2009, 11:45 AM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,459
Default

what OS are you using?

in network properties, try disabling all unused lan cards
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.