Ventrilo Tech Support

Ventrilo Tech Support (http://forum.ventrilo.com/index.php)
-   Windows Client (http://forum.ventrilo.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   sound (http://forum.ventrilo.com/showthread.php?t=1301517)

harold Shine 07-16-2013 09:05 AM

sound
 
since last Friday I don't hear anything on vent my friends can hear me but I don't hear Anything HELP!

mjgraf 07-16-2013 06:48 PM

go into voice setup and see if you can successfully test. if yes, the ensure that mute sound is not checked at the bottom of the main ventrilo window. if you can not, the check the settings in voice setup.

harold Shine 07-18-2013 10:33 AM

did all of that it was a no go .

mjgraf 07-18-2013 09:32 PM

none of the hardware selection options worked?

http://forum.ventrilo.com/showpost.php?p=1298721&postcount=2

also, ensure that directsound is enabled as part of testing.
set the amplfiers to 0, remove/disable any SFX

check the sound panel in the task tray.

are you using a usb or analog mic/headset?
screenshot of the setup voice window will help.

harold Shine 07-21-2013 10:25 AM

sound
 
everything is the way it has been for the past 5 years nothings changed I even uninstalled it completely yesterday reloaded it & started all over & Still nothing

mjgraf 07-21-2013 02:38 PM

try this

make sure you have your server info
close ventrilo

go to %appdata%\ventrilo
rename ventrilo.ini to ventrilo.ini.bak
start ventrilo.
check the Test if it works, if it does, try on a server.

random7 08-17-2013 09:21 PM

Can you hear any system sounds? As in, are your speakers turned on?


All times are GMT -5. The time now is 06:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.