Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-08-2005, 02:36 PM   #1
Fishbones
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
Default Codec problem - please help!

any time I attempt to connect to a ventrilo server for WoW, I get this message.

"This version of the Mac client requires that the server be configured for the Speex codec, but the server you just connected to uses the GSM 6.10 codec. Inbound and Outbound voice comm will not function."

How is this fixed? My friend that runs our guilds server has downloaded the codec from speex.org, but he isn't sure what to do with it. Instructions or some tips would be greatly appreciated.
Fishbones is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2005, 05:09 PM   #2
Fishbones
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
Default

edit: thought i figured it out, didnt.
Fishbones is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2005, 05:36 PM   #3
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

the server ini needs to configured properly and the server restarted.
read the server documentation.
mjgraf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.