Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-23-2012, 12:02 PM   #1
Crystalfang
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
Thumbs up How we I change Ventrilo codec?

Hi,
my friend which is administrator on my World of Wacraft-guids Vent-channel, don't know how to change the channel's codec from GSM 6.10, to Speex. How does he do that, concrete? Do he needs to right-click on the channel's name->Server Admin->Log In->Server Properities? Or another place, probably?

Our problem is that there are several users who uses Mac, and do need the Speex codec.
Thanks in advance.
Crystalfang is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2012, 09:46 AM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,340
Default

have the server owner access the hosting company's control-panel for the vent server. from there they can make changes to various options, including the codec.

note: the server must be restarted after making changes.
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.