Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-14-2010, 02:37 AM   #1
Noveson
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 2
Default Unable to select input boxes

I just downloaded the program for my 2009 macbookpro, having used it for my desktop and also for windows on this same computer.

I installed it, entered my user name, then clicked on the arrow next to "server" to input the hostname and port number. For some reason I can't click on the boxes to input the information. I can click on any of the other buttons, I was able to type in my username, and I can click on new server and type in a new one, but I cannot type in any of the other boxes.

I tried tabbing thinking it would just tab to the box but that didn't work either. It is a really odd problem and would appreciate any help.
Noveson is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2010, 01:35 PM   #2
Jaycyn
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Florida
Posts: 313
Default

Click the New button first, then enter the information.
Jaycyn is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2010, 01:37 AM   #3
Noveson
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by Jaycyn View Post
Click the New button first, then enter the information.
I'm not trying to make a new server. I'm just trying to enter the information for the one I use.

Nevermind figured it out. Thanks for your help. I was confused because when I put new it entered a port number for me.

Last edited by Noveson; 12-15-2010 at 01:40 AM.
Noveson is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.