Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-19-2010, 09:50 PM   #1
Milferd
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Clearwater FL
Posts: 1
Default Home enviroment variable not found

Got this message after crash and attempting a restart. I deleted preferences and reloaded program and it works for around a hour while I played WOW. While in the bathroom and afk in game program crashed and error message is back. Problem first occurred yesterday with nothing I can think of done right before to start problem up. Posts with this same problem are old and have done suggested delete of preferences and download and install again already.

Edited to Add. Problem continued until at suggestion of another player updated my WOW add ons with wow matrix instead of curse and that resulted in upgrades to two add ons that curse considered current. Problem does not seam to be coming back right now. Will check back again here to see if any further info or request for info from me.

Last edited by Milferd; 06-20-2010 at 11:10 PM. Reason: additional info and possible fix
Milferd is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.