Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-17-2010, 09:46 PM   #1
Twomoonpath
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 7
Unhappy Was using Vent successful, now can't

I was using vent exactly one week ago with no problems. Last night I tried to log on and was either told my password was wrong, or my port number was wrong... on every single channel I have ever accessed. Re-entering the info did not help. Nor did re-downloading the software. Why would I suddenly not be able to get on?
Twomoonpath is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2010, 04:16 AM   #2
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

ensure that the server is up, www.ventrilo.com/status.php
mjgraf is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2010, 11:03 AM   #3
Twomoonpath
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 7
Default :o(

I did, I also went through the troubleshooting tips on the ventrilo website. The server is up, and so are all the others on my list! Something is going on with my end.
Twomoonpath is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2010, 11:32 AM   #4
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,340
Default

what does the window display before trying to connect?

MSG: ????

did you check out the troubleshooting threads at the top of this forum?
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.