Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-07-2009, 12:32 AM   #1
Mr. Magoo
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 5
Default Server info

Iam wondering if there is a way to get server info from another install of vent.

I have another HD with vent installed on it that i have alot of my old servers i ust to chat on and was wondering if i could access it, the hd is corrupted, wont boot up so its a slave.

Thanks for the help
Mr. Magoo is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2009, 03:39 PM   #2
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

copy the ventrilo2.ini file from %appdata%\Ventrilo
you will need to re-enter all your passwords as they are not migrated.
mjgraf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.