Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-24-2009, 10:38 AM   #1
Babbo6679
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Smile Ventrilo with Mac 10.6 Snow Leopard

Sorry to be a bother folks. I just purchased a macbook pro with snow leopard. I downloaded and configured the vent client for mac, and it does not seem to detect any servers once launched. i.e. all the correct info for the server address is in but I do not get the server is available message for my, or any other saved guilds sites. When I press connect it just goes into a 10 second cycle of trying to connect. I tested all my other mac operating systems and have had no issues. Does anyone have an idea of what setting I may need to change or if I am somehow out of luck with 10.6? Thank you for any and all help
Babbo6679 is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2009, 09:53 PM   #2
doroteasenjk
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 13
Default

The most common cause of a new install not working for many applications is that the firewall is set to block ports. Did you check that?
doroteasenjk is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2009, 09:14 AM   #3
Jaycyn
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Florida
Posts: 313
Default

Vent works with 10.6 and 10.6.1, so that's not the issue.

More than likely you either a) Have ventrilo ports blocked on your router or b) have the wrong server information in.

For testing, try to connect to a demo server. Go to this link

http://www.darkstarllc.com/services/ventrilo-servers/

and click one of the servers in the Ventrilo Locations column on the right side of the window.

If that works, you know your vent works so re-check the settings for the Vent server you are trying to use.
Jaycyn is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.