Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-27-2009, 02:19 PM   #1
dayamani
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3
Default Connecting to vent, but not "the right one"

I am able to connect to our vent server but it states that "server has moved, then gives the same IP address and port that I already have loaded. Other members can connect just fine and it is functioning normally. I spoke with the administrator, and he " rebooted" his program. No issues on there end, just on mine. Was just on it a few hours ago with no problems, no settings have changed. Im stumped. Ant ideas why this would happen?
dayamani is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2009, 02:59 PM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,340
Default

what do you see if you copy/paste the server info from your vent into the status page - http://ventrilo.com/status.php
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2009, 03:32 PM   #3
dayamani
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3
Default

I see the right vent with the right chat rooms with the current players on it. I know its working. Ive talked to my GM about it. no one else seems to be having an issue.
dayamani is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2009, 05:27 PM   #4
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,340
Default

sounds like your DNS cache is out of date. power off your modem/router and mac for at least 60 seconds. then power on the modem first and let it sync-up before powering on the mac
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2009, 05:48 PM   #5
dayamani
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3
Default

Thanks...gave it a try...everything seems to be OK now. Thanks for the suggestion.
dayamani is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.