Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Server

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-02-2008, 06:23 PM   #1
irontoothpick
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1
Exclamation server , people cant connect

a couple questions im sure you've answered before.

i set up a static ip adress and set up my server

i make a portfordward virtual server port tcp and udp (port 3784 for both)

run my server and connect via my 192.168.xxx.xxx

is there anything i forgot in port forwarding?????

Do i geive peopl me LAN 192.168.xxx.xxx or my WAN witch is lik 74.xx.xxx.xx to connect to, because i can connect fine.
irontoothpick is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2008, 12:05 PM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,340
Default

users outside of your local lan need to use your WAN ipaddress

add port 6100 UDP to the virtual server settings.
you will probably need to create 2 virtual entries for port 3784, one for TCP and one for UDP
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2008, 09:34 AM   #3
Raimazzl33t
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 5
Default

Yeah man, i got the same problem
Raimazzl33t is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2008, 09:30 AM   #4
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,340
Default

raim -

can you provide more details of your setup plz. especially the port-forwarding
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.