Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-09-2008, 04:06 PM   #1
ellesard
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2
Default Problems With My Vent

I have Ventrillo's latest client and I have deleted an reinstalled it... But I am having an unusual issue where I cannot use the PTT key unless Ventrillo is the program at the forefront of the enviornment. Is there a setting I can change so that I can run Ventrillo behind WoW and still talk to my raid members.
ellesard is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2008, 11:29 PM   #2
wadesworld
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,934
Default

Universal Access preference pane -> Enable Access for Assistive Devices
wadesworld is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2008, 11:57 AM   #3
ellesard
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2
Default Still Nadda

Although this option was not checked when I did check it I was unable to get the Vent to work with WoW still. Help!?!?
ellesard is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2008, 12:15 PM   #4
Koomi
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 19
Default

Is your key-binding an active bind in WoW?

I use right-ctrl and it has worked fine out of the box.

Try seeing if running WoW in full-screen window mode makes any difference.

Edit: Spotted you are on a Mac - so may be different

Last edited by Koomi; 03-10-2008 at 12:18 PM.
Koomi is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2008, 06:10 PM   #5
waldo297
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2
Default

I am having the exact same problem, if you've come up with a solution please let me know. I can tell you it has nothing to do with world of warcraft, it doesn't matter what is running, if Vent isn't the primary program being used (the program in the forefront) push to talk doesn't work.

macbook pro

Last edited by waldo297; 03-28-2008 at 06:14 PM.
waldo297 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2008, 06:32 PM   #6
wgates
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 8
Default

i am on the phone right now with a mac support guy who says it has to do with leopard. i will post again if we figure out a way to fix this.
wgates is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2008, 06:38 PM   #7
wgates
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 8
Default

"this is a known problem and we cannot fix it at this time. it appears that it is in how ventrilo deals with window prioritization and would have to be fixed on their side."
wgates is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2008, 11:12 AM   #8
waldo297
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by wgates View Post
"this is a known problem and we cannot fix it at this time. it appears that it is in how ventrilo deals with window prioritization and would have to be fixed on their side."

Odd for mac to tell you that, I fixed mine. Follow the steps outlined in this post http://www.ventrilo.com/forums/showthread.php?t=9534 . It worked well for me.
waldo297 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.