Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-26-2009, 03:26 PM   #1
Gravdigr
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1
Default odd problem

I have used vent for a while on my clan vent server. I hadn't used it for a few days and last night when I connected to the server I could see all the chat channels and join them, but I could not see or hear anyone else on vent, but they could hear me if we were in the same channel. I tried uninstalling and reinstalling vent and still have the same problem. I'm using vista 64 bit client. It just odd because it worked before and for some reason doesn't work now. I do not have connection info for a vent server other than my clan server to try either.
Gravdigr is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2009, 05:44 PM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,340
Default

check your 'see' permissions - rt-clik / server admin / user editor / display tab

also check your receive permissions in the network tab.
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.