Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-03-2008, 01:26 PM   #1
Paschulke
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7
Default Can't LAN-connect to my server, WAN still can

Hi!

I'm running the server on my Mac and used to connect locally via 192.168.0.XXX, having a stativ IP within the LAN.

Now I upgraded my client program to 3.0 and can't connect to my server anymore, neither LAN or WAN (latter never worked however). Though people still can connect via WAN.

Anyone got an idea?
Paschulke is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2008, 12:41 AM   #2
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

what does the client display?
contact server or synchronizing?
mjgraf is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2008, 10:38 AM   #3
Paschulke
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7
Default

The client says, "? MSG: Contacting server.". If I click the connect-button the message doesn't change.

I can however connect to other servers like before.
Paschulke is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2008, 10:29 AM   #4
Paschulke
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7
Default Problem solved

Ok, problem solved.

It was as easy as the two versions (2.X and 3.X) simply won't go along with each other. After I updated the server program as well connecting worked like a charm again.
Paschulke is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.