Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-08-2008, 04:26 PM   #1
Cchesteer
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Default Vent window gone

While installing WC3 my ventrilo window was gone and i tried reinstalling multiple times along with messing with the preferences. Is there a solution to this?
Cchesteer is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 04:33 PM   #2
Cchesteer
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Default

Me again i looked at one post that i think had same problem as me, only thing is i dontknow if there is a "run" program on vista 32-bit. But i remember run from other systems
Cchesteer is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 04:50 PM   #3
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,340
Default

Window Location

exit vent
goto START/RUN and enter: %appdata%\ventrilo

right-click on ventrilo2.ini and select either ‘open’ or ‘open with’ – use Notepad to edit
remove the line: MainLocSize=#,#,#,#
save the file
restart vent

(The first 2 numbers are the screen position x,y coordinates for the upper left corner, the second 2 numbers are window size horz/vert)
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.