Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-05-2008, 07:39 PM   #1
kabigon
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 2
Default Mac Codec

I just recently downloaded vent, and I went on my friend's server. But since I have a Mac, I can only use Speex codec, and the server is GSM codec. Does that mean I can't use that server, and I can only use a sever that's using Speex?
kabigon is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2008, 02:25 PM   #2
Flagship
Administrator
 
Flagship's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some insignifcant planet.
Posts: 8,046
Default

Tell the admin to switch the server to the Speex codec.
__________________
Flagship Industries, Inc.
www.ventrilo.com
Flagship is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.