Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-23-2007, 11:13 PM   #1
Frosty182
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
Default Trouble Loggin Onto a Certain Server

I recently imput the info for a new vent server into the program. I checked, double checked, and triple checked the IP, Port, and Password. Each time I log in the application freezes and I have to force quit. Each time I try to log in I don't even get an error window saying something, such as my pass or username is wrong. The application simply freezes up as soon as I press connect. I tried multiple users, passwords, user specific passwords, the admin password and the application would still only lock up.
However, I'm able to connect to all other servers in my list.

I recently DLed the new version of vent, but that had no effect. I asked the server admin and he confirmed the server DOES support a Mac codec.

Version: 2.3.2.15
IP: 8.7.244.195
Port: 3813
I'm running vent on a Mac mini if that helps at all.

Any info on how to correct this problem would be of assistance.
Frosty182 is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2007, 11:42 PM   #2
wadesworld
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,934
Default

There is no ventrilo server running at that address and port.
wadesworld is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2007, 03:23 PM   #3
Frosty182
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
Default

Thank you so much! As it turns out two of the server admins had provided me with the wrong information with the same excat error (That or I don't know the difference between a 2 and a 4).

Issue resolved, thanks again for the help and for making the new Mac prototype!
Frosty182 is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2007, 08:48 PM   #4
Haraj
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 14
Default Having This Same Issue

I am having this exact same problem with the following server:

vent3.ugt-servers.com
5309

Nothing on my system has changed besides my internet connection and WoW is running fine as does Firefox.

Please assist,
Haraj
Haraj is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2007, 09:23 PM   #5
wadesworld
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,934
Default

Type this command in /Applications/Utilities/Terminal and paste the results here:

tracetroute vent3.ugt-servers.com
wadesworld is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2007, 03:16 PM   #6
Haraj
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 14
Default

-bash: /applications/utilities/terminal: No such file or directory

/traceroute vent3.ugt-servers.com
-bash: /traceroute: No such file or directory
Haraj is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2007, 03:33 PM   #7
Haraj
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 14
Default

I can ping the server looks like...

64 bytes from 208.100.3.152: icmp_seq=42 ttl=47 time=69.202 ms
64 bytes from 208.100.3.152: icmp_seq=43 ttl=47 time=136.074 ms
64 bytes from 208.100.3.152: icmp_seq=44 ttl=47 time=69.071 ms
64 bytes from 208.100.3.152: icmp_seq=45 ttl=47 time=69.332 ms
64 bytes from 208.100.3.152: icmp_seq=46 ttl=47 time=69.716 ms
64 bytes from 208.100.3.152: icmp_seq=47 ttl=47 time=69.488 ms
64 bytes from 208.100.3.152: icmp_seq=48 ttl=47 time=69.485 ms
64 bytes from 208.100.3.152: icmp_seq=49 ttl=47 time=69.891 ms
64 bytes from 208.100.3.152: icmp_seq=50 ttl=47 time=69.236 ms
64 bytes from 208.100.3.152: icmp_seq=51 ttl=47 time=69.455 ms
64 bytes from 208.100.3.152: icmp_seq=52 ttl=47 time=69.106 ms
64 bytes from 208.100.3.152: icmp_seq=53 ttl=47 time=69.252 ms
64 bytes from 208.100.3.152: icmp_seq=54 ttl=47 time=69.515 ms
64 bytes from 208.100.3.152: icmp_seq=55 ttl=47 time=69.273 ms
64 bytes from 208.100.3.152: icmp_seq=56 ttl=47 time=69.253 ms
64 bytes from 208.100.3.152: icmp_seq=57 ttl=47 time=71.467 ms
Haraj is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2007, 03:43 PM   #8
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

according to the ventrilo status page, the server is running.

please verify your entry in the server editor.

the results that wade is asking for will be helpful.
mjgraf is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2007, 03:44 PM   #9
Haraj
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 14
Default

traceroute -p 5309 vent3.ugt-servers.comtraceroute to vent3.ugt-servers.com (208.100.3.152), 64 hops max, 40 byte packets
1 * * *
2 * * *
3 * * *
4 * * *
5 * * *
6 * * *
7 * * *
8 * * *
9 * * *
10 * * *
11 * * *
12 * * *
13 * * *
14 * * *
15 * * *
Haraj is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2007, 03:45 PM   #10
Haraj
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 14
Default

I verified the information and its good.
Haraj is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.