Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-27-2007, 02:43 AM   #1
Mrcmrc
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1
Default People stop hearing me

Hi all,
I have some troubles using ventrilo on my G5 (same problems also on a new iMac).

Ventrilo is working, I'm using it with World of Warcraft, and using it with a Logitech Premium USB Headset 350 (but the problem happen also with Logitech 250).

After some times I'm using Ventrilo, this is very random, people in Ventrilo stop hearing me. I noted that opening the System Preferences, checking the Sound panel, the Logitech is selected as sound in, but the visual signal on the panel is blank (if I speak on the microphone no signal is visualized).

What I need to do is to disconnect the Logitech from the USB and reconnect it. I need also to exit from Ventrilo and relaunch it.

Then all is working good again, naturally till this happen again (may be 5 minutes after as 30 minutes).

I've also tried to remove Ventrilo and its preferences and reinstalling it. This assuming that the cause of all this is Ventrilo and not MacOSX. But this happen also on a new iMac...

Any idea?

Thanks for any help!
Mrcmrc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.