Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-18-2006, 01:26 PM   #1
albos
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
Default Can not hear anything

Hey,

I can connect to my guilds ventrillo server it sort of works, can see them speaking with the little green and red icons flashing on and off, can hear connect messages but i can not actually hear them at all.

They have changed the server codec to Speex which should work fine yes?

Anyone know how to solve this?

Thanks
Christian
albos is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2006, 02:14 PM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,340
Default

on main vent window, make sure 'mute sound' is unchecked.
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2006, 01:09 PM   #3
dragonkeeper117
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
Default

i have the same issue, and i have nothing muted, i can hear people for a period of time then it goes silent, i have to quit ventrilo and start it agian
dragonkeeper117 is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2006, 10:39 AM   #4
Calibos
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 26
Default

I have to make sure my headset is enabled for incoming and outgoing in ventrilo 'setup' or I have the OP's symptoms.

As far as hearing for a time and then falling silent and having to restart the app, I have no idea. Never had that problem. :/
Calibos is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.