Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-16-2006, 05:13 PM   #1
automaton
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
Default New to Vent (Need help)

i have never used vent before and i am having troubles getting it to work on certain servers. Whenever i try to connect to a server it says that no audio will be played and i cannot communicate with other people on the server. Someone more experienced the I please post what i will need in order to use my vent with other peoples servers if possible
automaton is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2006, 07:11 PM   #2
wadesworld
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,934
Default

That means the server is configured for the GSM codec. In order to communicate on that server, you would have to have the server administrator reconfigure the server for the Speex codec and restart the server.
wadesworld is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2006, 07:14 PM   #3
automaton
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
Default

thank you very much i will reply later if i have more questions
automaton is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.