Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-22-2006, 03:22 AM   #1
twist
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 4
Default prototype 7 and isight

so now my voice is sampled to fast.... how do i adjust the sample rate to fix this?
twist is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 02:11 PM   #2
spasm321
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 6
Default

I think I'm having the same problem. On proto 6 my voice was a little deep but on proto 7 its high as can be. I've switched back to proto 6 for the time being, could you please make sure this is fixed in the next proto?
spasm321 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.