Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-19-2008, 02:04 AM   #1
MonuNo07
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 1
Default voice outbound Lag... up to 15mins

For the past 3 weeks i have been experiencing a lag with my outbound voice. I can hear perfectly what other people in ventrilo are saying but when i talk, my voice doesn't go through for roughly 10 - 15 mins. I have

Mac OS X version 10.4.11
Processor: 2GHz Intel Core 2 Duo
Memory 1GB 667 MHz DDR2 SDRAM

I play WoW and 90% of the time i have the extreme lag and periodically ventrilo will kick me from the server. I've narrowed down the problem to the vent. I took my headphones and used it on 1 Mac Powerbook and 2 HP laptops where it worked perfectly. The 3 laptops have ventrilo and work fine. I have an airport for wireless and the laptops work fine. I use Skype as well with no voice lag.

Any and all help with be appreciated.

Mic-
MonuNo07 is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2008, 09:48 PM   #2
stringo0
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 6
Default

Just to keep it in one place - http://www.ventrilo.com/forums/showthread.php?t=28337

They seem to be having the same problem.

God Bless
stringo0 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.