Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-02-2010, 07:49 PM   #1
LuckySpin
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
Default Problems connecting to my server

So my server had been working correctly. Last night i had a power out in the house, and my computer just shut off. Including my router and my internet. I'm not sure if this has caused the problem, but this morning when turning my computer back on, my server did not want to connect, i checked in the fourms and i got redirected to a page from ventrilo to check to see if my server is running correctly and it told me. (Ventrilo Server is Not Responding).

I'm running my server of a script on the mac using Automator.

At one point my firewall did pop out saying if i wanted to allow my server to connect, I pressed allow forever and to Accept. I checked to make sure i did it correctly and its in green. I'm using Little Snitch. So its being allowed to connect.

Then i got this message, ventriloserver encountered and error. The action "Run Shell Script" encountered an Error. Check the action's properties and try running the workflow again.

But im lost and do not know what to do. I even checked my router and everything is being port forwarded correctly. Anyone have any advice?
LuckySpin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.