Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-01-2008, 08:15 PM   #1
Hikam
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 3
Default Volume control

Is there a way to control inbound volumes on a mac? i know on a windows you go to special effects, but i cannot seem to find that. Having issues with some people being loud and others being quiet.
Hikam is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2008, 07:26 PM   #2
Flagship
Administrator
 
Flagship's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some insignifcant planet.
Posts: 8,048
Default

Not yet. Its planned though.
__________________
Flagship Industries, Inc.
www.ventrilo.com
Flagship is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 12:17 AM   #3
rashakra
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1
Default mac volume, yet again

This thread http://www.ventrilo.com/forums/showt...ght=mac+volume is the first I have seen of this issue, I wasn't looking very hard, but if you look at the date of this post, you will notice that this issue has been around since september 2006.

One would assume that if this is a pay software (by any means) that one would be able to have such a BASIC and INTEGRAL feature in all of the supported clients.

But it makes my heart happy to see that in this thread some one at least admits that it may be handled soon.

It would be nice to know when though, I dont know if I am going to be into WoW in a few weeks and if I stop playing WoW I will surely stop using this program.
rashakra is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.