Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-21-2007, 04:19 PM   #1
rozwadowski
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
Exclamation Can't Connect to server !!??

A few hours ago i bought a server from one of the resellsers.
From the beginning i can't connect to it. I could connect to their test server but when i bought my own one i can't do enything with it. Other users can connect without any problems. On my side when I cklick the connect button its changed its state to Disconnect but i can't see any channels on Vent.

I copied part of my server log:

20070321 12:46:54 MSG_CONN: ID 3, IP 88.111.*, Accepted. (16384,262142) (87380,262142)
20070321 12:46:59 AUTO: ID 3, IP 88.111.*, Did not logon before timeout.
20070321 12:46:59 MSG_ABORT: ID 3, 88.111.* aborted.
20070321 12:47:29 MSG_CONN: ID 4, IP 88.111.*, Accepted. (16384,262142) (87380,262142)
20070321 12:47:34 AUTO: ID 4, IP 88.111.*, Did not logon before timeout.
20070321 12:47:34 MSG_ABORT: ID 4, 88.111.* aborted.
20070321 12:48:04 MSG_CONN: ID 5, IP 88.111.*, Accepted. (16384,262142) (87380,262142)
20070321 12:48:09 AUTO: ID 5, IP 88.111.*, Did not logon before timeout.
20070321 12:48:09 MSG_ABORT: ID 5, 88.111.* aborted.

Please help - Its really annoying.

My ventrilo resseler is NationVoice and the server is in london.

Last edited by rozwadowski; 03-21-2007 at 04:31 PM.
rozwadowski is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2007, 05:58 AM   #2
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

does the client return an error? what is in your log file (right click in ventrilo, view > log file)?
have you checked your firewall that the port needed is open?
mjgraf is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2007, 06:09 AM   #3
rozwadowski
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
Default

Client doesn't return any error.

There is nothing in log about this connection.

Im really confused....

And it happends only in the evenings.

Today morning i could connect without any problems.

After 4pm its always this same.

My ISP is TISCALI!!!!
But they telephone support is usless as usual
rozwadowski is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2007, 04:01 PM   #4
Malard
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 7
Default

HMm! i get the same prob! like you say but i just connect to so one else's server! AND i am with tiscali also!!!, i can connect to a server at about 9:30 GMT and again at about 22:30 GMT... dunno what is doing it cos i can ping the server throught run > cmd ping "IP" and that returns pings fine...
Malard is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.