Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-31-2013, 04:47 PM   #1
MacRae
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 6
Default New router, cannot connect to certain servers! HELP ASAP please

Hello and thank you for taking the time to read this,
So I've been using a vent server for awhile now and it's been working for me everytime, I've never had any problems with it. Two days ago I purchased and installed a new router. Now when I go to connect to this server (that I've never had any problems with until now) I cant get in. It will stay at "connecting to server" for roughly twenty seconds and then give me the same error message which reads

"Unable to connect to the specified server. Contact the server admin and verify that the server is online. You should also verify the hostname and port number with the server admin to assure that you are trying to connect to the correct server."

The server is still completely functional as other people are using it. I only get this problem from that server, I only use three servers, the other two I use are completely functional.

Im almost positive the problem lies somewhere within my new router and any changes that were made to my computer upon the router installation.
Also note:
-I haven't installed or changed anything with my firewall anti-virus etc etc.
-I've tried setting my IP address to static, no luck
-I've rebooted, re-installed, re-everything, no luck


Thanks for reading and taking the time to potentially offer some help,
-MacRae
MacRae is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.