Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-26-2009, 02:58 PM   #1
nealbass
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 6
Default Immediately Disconnected??

I'm having a little trouble with vent on my Mac OSX....

The program is giving me the "Server is available, press connect" message, but when I click connect, I get immediately disconnected (or so it seems) and see the "Server is available" message again.

The troubleshooting page on this site says that I am banned from the server. I talked to my admin and he said that I'm not banned. However, we did just switch to a personalized password system for each member. After trying multiple passwords suggested by the admin, the same problem kept occuring... the IP and Port are correct, and I'm still unable to connect.

Any suggestions or does anybody know what is going wrong? Thank you
nealbass is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2009, 09:54 AM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,405
Default

in vent username setup, try deleting your name then re-creating it along with the server info.
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.