Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-09-2007, 11:07 PM   #1
gdmaddog
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Default Volume effect for Phantoms?

Small issue, but one that plagues me.

When placing a Phantom in a second channel, applying the Volume effect to a transmitting client in that second channel, nothing happens- the level remains the same. Visiting the channel in person shows that the effect is in fact working, but the Phantom seems to ignore it.

Has this functionality been considered for a future version?
gdmaddog is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2007, 01:15 AM   #2
Flagship
Administrator
 
Flagship's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some insignifcant planet.
Posts: 8,049
Default

Having not looked at the code I suspect this bug does exist as you describe. I'll see if I can get it fixed before the next upgrade.
__________________
Flagship Industries, Inc.
www.ventrilo.com
Flagship is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.