Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-21-2005, 08:28 AM   #1
nollem
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1
Default Strange crash

Here's what's happened the past few days: while running WoW & Vent on my PowerBook G4 (OS 10.3.9), the system freezes for 10+ seconds. No mouse movement, my iTunes song goes into "skip" (plays the same 1/2 second fragment repeatedly), and all is frozen. According to people in my WoW raid party, my toon goes running off in a direction if I was moving at the time (yes - causing inappropriate aggro ). Once, it hard crashed my computer, needing to reboot - other times I just need to wait 10-30 seconds for it to clear up. It's only happened in a raid party, but I can raid without Vent with no problems.

It doesn't happen if I shut down Vent, so I think that's the culprit. I've tried shutting down all other software except WoW, Vent & Firefox - still happens. Any ideas?
nollem is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 11:07 AM   #2
Flagship
Administrator
 
Flagship's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some insignifcant planet.
Posts: 8,047
Default

It's possible that a few of the sound system problems might be the cause of this. The next prototype release will have some changes in this respect.

But that's the first I've heard of this problem.
__________________
Flagship Industries, Inc.
www.ventrilo.com
Flagship is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.