Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-18-2009, 10:34 AM   #1
shaggie
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1
Default What Vent, Work´s Whit Vent 3,0,5

I Have Vent 3,0,4 to mac..but i cant join the vent server my guild is in..and they have vent 3,0,5...but i cant get 3,0,5 to mac..so i wondering if ther is someone ther know if ther is somethink i can do so i can join it..
shaggie is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2009, 02:48 PM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,419
Default

version 304 is the current one for vent on mac. it connects to any version 3 server.

try temp disabling all firewalls
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2009, 01:43 PM   #3
Jaycyn
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Florida
Posts: 313
Default

PC and Mac Vent's all work together. Please see the Macintosh Troubleshooting thread for help, and let us know if you are still having difficulties.
Jaycyn is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.