Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-13-2008, 12:13 PM   #1
Candiie
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 5
Default Channel specific codec.

I have a DarkstarLLC ventrilo, and according to their site it says that Channel specific codecs are enabled, and yet when I right click a channel and edit it, the Channel specific codec area is greyed out, any clues on this?
Candiie is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2008, 08:56 PM   #2
Flagship
Administrator
 
Flagship's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some insignifcant planet.
Posts: 8,047
Default

You'll have to contact DarkStar.
__________________
Flagship Industries, Inc.
www.ventrilo.com
Flagship is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.