Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Server

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-13-2010, 05:26 PM   #1
Holchr
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Default Problem with incoming conns on a bit more complex network. Any help is welcome.

Okay, I have a slightly more complex network at home so this is what is my problem, others can't connect to my server. Now is there something I missed or setup wrong or is there something more i should've set up.

Here is my network configuration and my server configuration.

[Server]

Name=MyServer
Phonetic=MyServer
Auth=1
Duplicates=1
AdminPassword=
Password=*******
SendBuffer=0
RecvBuffer=0
Diag=0
LogonTimeout=5
CloseStd=1
TimeStamp=0
PingRate=10
ExtraBuffer=0
ChanWidth=0
ChanDepth=0
ChanClients=0
DisableQuit=0
VoiceCodec=0
VoiceFormat=1
SilentLobby=0
AutoKick=0


Now for the network i'll try to draw it.

PC 1 (my pc) (VentSrv)
192.168.1.10
|
| PC 2
| 192.168.1.20
| |
| | PC 3
| | 192.168.1.30
| | |
| | |
xxxxxxxxxxxxxx
192.168.1.1
ROUTER 1.... Ports forwarded for tcp/udp to PC 1
192.168.0.10
xxxxxxxxxxxxxx
|
| IPTV
| |
xxxxxxxxxxxxxx
192.168.0.1
ROUTER 2.... Firewall down entirely
dynamic IP
xxxxxxxxxxxxxx
|
ISP


I can't seem to get down to the issue but it's not working. Internet access works nice and everything, and some other apps that need port forwarding also work fine.
Holchr is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.