Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Macintosh Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-01-2008, 10:25 AM   #1
ilus70
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 5
Default Sound problem

I'm using a macbook pro and leopard.

I've looked throught the forums and haven't found this problem. I can use ventrilo for a while, but then the mic just stops sending in vent. I can't transmit any sound, but i still hear perfectly and vent shows I'm trying to transmit.
I use vent while playing World of Warcraft, and the ingame chat works perfectly with no drops. The sound out problem is random. It can work for a couple hours, or 20 minutes.
I've checked the mic with ingame chat and no issues. I didn't have this issue until the newest patch, but it's becoming a pain in the backside.

Any fixes?

Thanks,

Ilus
ilus70 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 06:17 PM   #2
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

i am not sure what would be causing this, sorry.
mjgraf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.