Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-14-2005, 03:49 AM   #1
VrylK
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1
Default multiple instances

is it possible to be on two different ventrilo servers at once??
VrylK is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2005, 09:51 PM   #2
mjgraf
Senior Member
 
mjgraf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Some say in my own little world
Posts: 15,502
Default

it is not possible to run two different versions of the client at once.
mjgraf is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2005, 10:55 PM   #3
titansniper
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Indianapolis, Indiana
Posts: 75
Default Yes It Is

IT IS POSSIBLE TO RUN TWO CLIENTS AT ONCE


add the attribute "-m" without quotes to your Target Line of your Ventrilo Shortcut.

It will look like this


C:\Program Files\Ventrilo\Ventrilo.exe -m
titansniper is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2005, 10:56 PM   #4
titansniper
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Indianapolis, Indiana
Posts: 75
Default

OK NVM after reading both posts I see I did not read either of your posts correctly.
titansniper is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.