Ventrilo Tech Support  

Go Back   Ventrilo Tech Support > Main Category > Windows Client

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-21-2018, 11:06 AM   #1
Lost Sols
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 4
Default Recording file is blank times and no names/content after 2 hour recording session

I've been using ventrilo for 2+ years to record podcasts. Always do a test record before to make sure everyone is recorded (have had issues where people were in iPhones and couldn't be recorded in the past). Did so this morning and the test recording played back fine. Recorded a 2 hour podcast and when I stopped the recording it shows a list of just black times with 0 for the lengths. It plays back nothing. I hit record and stop 3 times after and all those recordings work.

I'm assuming I'm hosed and it somehow didn't record anything, but is there any way to try to recover it that anyone is aware of and any ideas why this happened?
Lost Sols is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2018, 12:47 PM   #2
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,391
Default

this could be due to a setting in either the server channel or the user who's doing the podcast.

select the channel where the podcast is transmitting, rt-click the channel name and select 'info'. is the 'Allow Recording' option checked?

the client also has the option to not allow recordings. have the podcasting user look at the options in the server config section. is the "allow other users to record my conversation' checked?
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2018, 09:42 PM   #3
Lost Sols
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 4
Default

Everything was set correctly. Did a test record just before and it's there. Did 5 tests after and they all worked. The recording in question shows up and says it's around 27 mb which seems about right for a 1 hour 53 minute recording, but there's nothing actually there.

The playback box has a space for every dialogue, but there are no names or actual times. Everything is 0:0:00 and blank names.
Lost Sols is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2018, 01:37 PM   #4
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,391
Default

hmm, can you try to export the file and then play it?

also what version of vent are you running? 3 or 4

what codec/format is the server using? while connected to the server, goto vent setup and get the info from the lower left area
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2018, 03:20 PM   #5
Lost Sols
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 4
Default

Running version 3. Not sure how the export works but I can can try it.
Lost Sols is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2018, 03:33 PM   #6
Lost Sols
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 4
Default

Tried exporting, says vrf file is damaged and not readable. Any fix that can be attempted?
Lost Sols is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2018, 02:24 PM   #7
Prog-Rocker
just tryin to help
 
Join Date: Jul 2006
Location: Local Space/Time Continuum
Posts: 23,391
Default

it sounds like the file may have been corrupted. if you can upload somewhere i can try to make it playable. no guarantees tho.
Prog-Rocker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.